Atelier ABC

Atelier ABC is de craftblog van Anneloes Berkhoff. Onder deze naam biedt zij door haar gemaakte creaties aan. In haar assortiment zijn o.a. te vinden: crochet rammelaars, crochet mutsen, vlaggenlijnen, knuffels, speenkoorden, speelkleden, vilten speelgoed, crochet speelgoed.

Mocht je meer willen weten of iets willen bestellen; mail dan naar atelierabc@hotmail.com.

18 april 2011

kraamkadootjes

Een slab van dezelfde stof als de vlaggenlijn
Nieuwe babietjes! Het voorjaar is bij onze vrienden- en kennissenkring weer losgebroken. Dat betekent dat er genoeg te maken valt voor de nieuwe wereldburgers.
Een "boo-boo-pack" oftewel "kusje op de knie"
Voor baby Wieger had ik al de vlaggenlijn voor zijn kamertje gemaakt. Van dezelfde stofjes heb ik kraamkadootjes gemaakt.
Een slab; omdat je nou eenmaal nooit genoeg slabben kan hebben. En dit is een heerlijk model, goed passend en groot genoeg.
Een "boo-boo-pack" zoals ze dat hier in Amerika noemen, maar ik noem het een "kusje-op-de-knie": een klein verkoelend zakje voor op een zere plek. Je bewaart het in de vriezer en als het nodig is, tover je er zó de traantjes mee weg!

De geweldige mama-sleutelhanger
En de geweldige mama-sleutelhanger, zeker voor mama's met een peuter of kleuter. Hij kan om je pols, zodat je altijd twee handen overhoudt, ook als je naar de auto of de voordeur loopt. En zeg nou zelf: twee handen is vaak al véél te weinig!!Het speelkleed voor Sjoerd
Voor baby Sjoerd ben ik al een tijd geleden aan de slag gegaan, en het project heeft eindelijk zijn voltooiing bereikt: een heerlijk speelkleed met allerlei ontdekplekjes erop: lintjes en bandjes om aan te friemelen, vormen en kleuren om te bekijken, knoopjes om te voelen. En voor de ouders zijn (soms even zoeken) zijn naam, geboortedatum en gewicht erin verwerkt.


2 opmerkingen:

 1. Leuk blog! Ik wil je graag volgen.
  Mij ook volgen? Kijk op ma-de-by-me.blogspot.com

  Liefs Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke kadootjes heb je allemaal gemaakt.
  ik ben er benieuwd wat je nogmeer gaat laten zien

  BeantwoordenVerwijderen